(93/5/8) تغییرات:

- نسخه جدید 340.52 اضافه گردید!

کارت‌ گرافیک‌های NVIDIA سال‌هاست که رواج بسیاری در بین کاربرانِ انواع سیستم‌های کامپیوتری دارد، این کارت‌های گرافیکی، برای تمام علاقمندان فیلم، عکاسی دیجیتال و بازی‌های کامپیوتری امکانات و قابلیت‌های فراوانی را به ارمغان می‌آورد.
این مجموعه از درایورها شامل تمامی درایور‌های NVIDIA GeForce برای تمامی ویندوزها، هم کامپیوترهای رومیزی و هم لپ‌تاپ‌ها می‌باشد.

روش بدست آوردن سری کارت گرافیک:
شرکت NVIDIA درایورهای خود را بر اساس سری‌های مختلف عرضه می‌کند و برای این که بتوانید درایور صحیح را نصب کنید لازم است که ابتدا بتوانید سری کارت گرافیک خود را تشخیص دهید که با استفاده از روش زیر این کار به آسانی انجام پذیر است.

در گذشته شماره مدل‌های کارت گرافیک شرکت NVIDIA متشکل از یک 4 رقمی و گاهاً یک پسوند بود ولی بعد از اتمام آن دوره، سری‌های جدید این شرکت با اعدادی 3 رقمی نام گذاری شدند.

در کارت‌هایی که مدل آن‌ها یک عدد 4 رقمی است، رقم اول آن مشخص کننده سری آن کارت گرافیک است.
برای مثال، کارت 8800GTS چون با عدد 8 آغاز می‌شود در سری 8 قرار می‌گیرد.
یا مثلاً کارت 6300GS چون با عدد 6 آغاز می‌شود در سری 6 قرار می‌گیرد و به همین ترتیب.

در کارت‌هایی که مدل آن‌ها یک عدد 3 رقمی است، سری‌های این نوع کارت‌ها بر اساس گروه‌های صدتایی تفکیک می‌شود.
برای مثال، کارت 720 GTX همانطور که از نام آن پیداست در سری 700 قرار دارد یا مثلاً GT 540 در سری 500 قرار دارد و به همین ترتیب.

برای این که مدل کارت گرافیک خود را بدست آورید یا باید به جعبه یا فیزیک کارت گرافیک دسترسی پیدا کنید یا اگر قبلاً درایور قدیمی آن نصب شده است از قسمت Device Manager مدل دقیق آن را پیدا کنید.

تفاوت نام گذاری کارت‌ها در لپ‌تاپ:
در نام گذاری و تشخیص سری کارت‌ها، بین لپ‌تاپ و کامپیوترهای رومیزی هیچ گونه تفاوتی وجود ندارد؛ فقط در انتهای نام سری کارت‌های لپ‌تاپ حرف «M» که مخفف عبارت «Mobile» یا «قابل حمل» است اضافه می‌گردد.
برای مثال، کارت GTX 720 مخصوص کامپیوترهای رومیزی بوده ولی GTX 720M مخصوص لپ‌تاپ است چون در آخر آن حرف «M» ذکر شده است.

نکته دیگری که وجود دارد آن است که در بعضی از مدل‌ها ممکن است استثنا وجود داشته باشد و مدل کارت متشکل از عدد نباشد، برای مثال کارت TITAN و TITAN Black هر دو در سری 700 قرار می‌گیرند ولی تشخیص آن از روی نام آن امکان پذیر نیست و در این حالت فقط باید به سایت رسمی NVIDIA مراجعه کرد تا بتوان سری کارت را بدست آورد.

نکات قابل توجه:
- مجموعه‌ی پیش روی شما کامل‌ترین آرشیو درایورهای خانواده GeForce است به طوری که تمامی درایورهای GeForce برای تمامی ویندوزها در این لیست قرار دارد و هیچ موردی از قلم نیوفتاده است، پس اگر درایور مورد نظر شما در این لیست وجود نداشت به آن معنی است که شرکت NVIDIA هنوز درایوری برای آن منتشر نکرده است.

- درایورهایی در هر نسخه آپدیت می‌شوند با ذکر عبارت «جدید» مشخص می‌گردند.

دقت و طبقه بندی که در تهیه این لیست استفاده شده است هیچ‌گونه مشابهی در هیچ سایتی ندارد، حتی در خود سایت NVIDIA نیز با این دقت درایورها تفکیک نشده‌اند.